Egyéni, személyes, komplett tornaprogram élőben

Ha gyermekednek beszéd-, vagy mozgásfejődésében szüksége van segítségre, személyesen elérhető vagyok Székesfehérváron.

Ha kislányod elmúlt 18, vagy kisfiad 24 hónapos és nem jutott el a kéttagú közlésekig (pl. „apa pá”, „baba iszi”), vagy önszabályozásában látsz elakadásokat, mert például nem alakul a szobatisztaság, vagy az alvás körül vannak elhúzódó nehézségei, 1-3 éves korú gyermekeddel együtt szeretettel látlak.

Biztos lehetsz abban, hogy a rejtett háttér okok feltárása után a Cseri-módszer babaprogramja, melyet online formában szülőknek is oktatok, segítséget nyújthat számotokra.

Ha te nem tudod bevállalni a módszer megtanulását és a gyakorlást, inkább azt szeretnéd, hogy személyesen foglalkozzak a gyermekeddel, akkor ez a program nektek való. Add át nekem a teljes folyamatot, te pedig élvezd gyermeked fejlődését, aminek együtt örülünk majd!

JELENTKEZÉS:
A programra a klari@odaadotekintet.hu e-mail címen tudsz bejelentkezni. A tárgymezőbe kérlek írd be: Egyéni személyes tornaprogram.

Helyzetfelmérés

Először egy részletes adatfelvételi űrlap kitöltésére kérlek majd. Ez tartalmazza gyermeked foganásától kezdve mindazon körülményeket, amik befolyással lehettek eddigi fejlődésére. Kérlek, az adatlapot kórházi zárójelentés és esetleges későbbi javaslatok, diagnózisok – ha van ilyen – birtokában töltsd ki! Ez alapján fogom előkészíteni az a dokumentációt, amiben a javaslataim és gyermeketek fejlődési naplója kap majd helyet. Ezt minden héten kitöltjük majd. Ez alapján fogjuk látni, hogyan alakul a folyamat.

Hathetes torna

A helyzetfelmérés után hat héten át, heti kétszer megmozgatom gyermeked idegrendszerét a Cseri-módszer babaprogramja szerint.

Az órán csak a te babáddal foglalkozom, te viszont nem kell, hogy bent legyél az órákon. Bízd rám a nehezét! Ne aggódj, jól elleszünk!

Az órák után részletesen tájékoztatlak az eseményekről, és tanácsokkal látlak el arra nézve, mire figyelj otthon. Fejlődési naplóban rögzítem, mikor, milyen változások történtek. Egyszerű változtatásokat, észszerűsítéseket fogok javasolni, amikkel még jobban támogathatod gyermeked érési folyamatait.

A hathetes program végén két torna nélküli hetet várunk, hogy kiderüljön, mi a végső eredménye a közös munkának. Az érési folyamatok sokszor ilyenkor integrálódnak. Ezután újra leülünk és az eredményeket gyermeked fejlődési naplójába rögzítjük. Azt is megbeszéljük, van-e további teendő, mire érdemes figyelnetek, esetleg szükséges-e folytatni a tornát, vagy másfajta segítséget is igénybe venni. A záró konzultáció eredményeit írásban is megkapod.

A program ára: 290.000 Ft (részletfizetés lehetséges)

Tartalmazza a szakmai konzultációt:

  • Adatlapos esetfelvétel
  • Konzultáció online, vagy személyesen
  • Fejlesztési terv és javaslat írásban
  • Videóanyag a konzultációról, amennyiben online

Valamint a teljes programot:

  • Hat héten át heti két torna, melynek időtartama igazodik gyermeked aktuális állapotához
  • Minden alkalommal tanácsadó beszélgetés
  • Heti egyszer a fejlődési napló kitöltése
  • Zárókonzultáció
  • További javaslat írásban
  • Minden további együttműködésből kedvezményben részesültök

JELENTKEZÉS:
A programra a klari@odaadotekintet.hu e-mail címen tudsz bejelentkezni. A tárgymezőbe kérlek írd be: Egyéni személyes tornaprogram.