Gyermekágyas tervező videókurzus

Ha feldolgozzátok az előadásokat, és kitöltitek a munkafüzetet, a következő történhet:

Anyaként megtanulod

Hogyan tudsz eleget pihenni? Hogyan tápláld úgy csecsemődet, hogy az neked is jó legyen? Hogyan építheted fel gyermekedben az életre szóló biztonságos kötődés alapjait?
A gyermekágy természetes velejárói bizalmas ismerősként, nem ijesztő újdonságként köszöntenek rád.

Gyermekeden felismered

Észreveszed, ha gyermeked fejlődése bármi módon kérdést vet fel. Lesz kitől kérdezned, lesz hova fordulnod, így a lehető leghamarabb megtalálod a megfelelő segítséget és elkerülöd a fejlődés olyan zsákutcáit, mint a kései beszédindulás, az idegrendszeri éretlenség és azok következményei.

Szerelmed támogat

Párod értő támogatását élvezheted, úgy, hogy közben ő is elismerve érzi magát. Érteni fogjátok a folyamatot, amin végigmentek, és nem lepnek meg az érzelmi hullámvasút kalandjai. Kapcsolatotok tudatossága magasabb szintre emelkedik.

Pénztárcád nem apad

Nem költesz el vagyonokat felesleges és ártalmas eszközökre.
Ha bármi fejlődési gikszer előfordul, a kezdet kezdetén kisebb anyagi áldozat, jobb eredmény és jóval kisebb szenvedés árán találhatsz rá segítségemmel a megoldásra.

Mi az az 5 téma, amiben jártasságot kell szereznetek, ha felszabadult szülők szeretnétek lenni?

A témák:

  • Babatudomány – mivel érkezett, mit tud az újszülött?
  • A női test változása, párkapcsolat –  visszarendeződés, hormonok, alapszükségletek.
  • Szoptatás, táplálás – mindkét fél igénye szerint.
  • Kiscsalád, barátok, nagycsalád – gyermekágyas házirend
  • Holmik és hacukák – szükséges, felesleges és ártalmas eszközök a gyermekágy során.

Az előadásokhoz munkafüzet is tartozik, melyet kitöltve akár egyetlen hétvége alatt kezetekben lehet a saját gyermekágyas tervetek. A videókurzus ára 6.350 Ft, melyből 2.500 Ft-ot a székesfehérvári Kerek-Világ Ház Alapítványnak adományozzuk, hogy olyan kisgyermekek kedvezményes terápiás ellátását segítsük, akiknek erre családi költségvetésből nem lenne lehetőségük.

Bónusz ajándékként elküldöm neked a közösségi egyeztetés után szülői tapasztalatokból táplálkozó Gyermekágyas Házirend nyomtatható verzióját. Ha gusztusos kis fatáblán is szeretnéd ezt a népszerű terméket, a vásárlás során jelezheted.